Η γραμμή της ζωής σου | #Topic_Week


Η γραμμή κάλλιστα μπορεί να παραλληλιστεί με την ζωή όλων μας, καθώς και πώς εμείς επιλέγουμε καθημερινά να την τροποποιούμε. Μπορεί να είναι επίπεδη, μπορεί να είναι τεθλασμένη, καμπύλη, στρεβλή ή όπως ο καθένας από εμάς καθημερινά επιλέγει να την διαμορφώνει. Εάν η γραμμή της ζωής σου αυτήν την στιγμή είναι επίπεδη, χωρίς ενδιαφέρον χωρίς να σου ταράζει την καθημερινότητα και δεν σ’αρέσει, τότε ήρθε η στιγμή να αρχίζεις να την αλλάζεις, προσαρμόζοντάς την στο σχεδιασμό που επιθυμείς!

Δεν υπάρχει όριο στο να τη σχεδιάσεις όπως θέλεις! Εάν, βέβαια, έχεις αποφασίσει να ακολουθείς κανόνες της γεωμετρίας όπως τα στερεότυπα της κοινωνίας, τότε είσαι υποταγμένος σε κανόνες και όρια που ορίζουν κάποιοι άλλοι για σένα. Ένα σχήμα με διαφορετικές γραμμές, δημιουργώντας ένα καλούπι που μπαίνεις μέσα και δεν αψηφάς την πιθανότητα εξέλιξης ενός δικούς σου σχήματος, της δίκης σου ζωής.

Η ζωή είναι σαν μια γραμμή. Κάποια στιγμή διαθέτει ένα τέλμα, εκεί είναι που θα γίνει ευθεία. Σαν ένα καρδιογράφημα. Επέλεξε μέσα στην καθημερινότητα σου να βρεις έναν άνθρωπο, μια δουλειά, φίλους που θα κάνουν την δική σου γραμμή ένα ασταμάτητο ζικ ζακ, δίνοντάς σου την ένταση, τη χαρά και το χρώμα να διεισδύσει στην ζωή σου. Κάποια στιγμή σίγουρα αυτή η γραμμή θα διαθέτει κάποιες καμπυλότητες και αυτές είναι οι δυσκολίες που πιθανόν θα καλεστείς να αντιμετωπίσεις. Αλλά εάν μέσα σε αυτήν την καμπύλη υπάρχουν ανατροπές, οι οποίες την μετατρέπουν σε μια απροσδιόριστη γραμμή, τότε αυτή είναι και η ομορφιά της. Φρόντισε να επιλέξεις τη γραμμή τη δική σου, ορισμένη μέσα σε δικά σου καλούπια!


Âναστασία

Photography credits: Mary Zacharaki


 

 

 

 

 

 

©Αναστασία, Topicαπ 20/12/18
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: