Θα σε περιμένω. | Topic-U


Μου είπες να βγούμε, δέχτηκα χωρίς να το σκεφτώ γιατί αυτές τις μέρες τριγυρνούσες συνέχεια στο μυαλό μου.
Σε κοιτούσα τόσο έντονα και το είχες καταλάβει. Έβλεπα ότι το βλέμμα σου ήταν μια σε εμένα μια σε αυτόν τον τόσο απρόσωπο κόσμο γύρω μας.

Ήθελα τόσα να σου πω μα δεν έβγαιναν λέξεις. Ήρθες στο σπίτι μου, ξαπλωσαμε με πήρες αγκαλιά και εκεί έγιναν όλα. Θυμήθηκα όσα ένιωθα και ένιωθες για εμένα. Τα δάχτυλά μου συνέχιζαν να είναι τυλιγμένα με τα δικά σου. Δεν έχω ξανά νιώσει τέτοια ασφάλεια. Απόλυτο σκοτάδι μα το πρόσωπο σου συνέχεια στο μυαλό μου. Τα χείλη σου έρχονται καντα στα δικά μου, νιώθω την ανάσα σου και νιώθω σε όλο μου το σώμα τους χτύπους από την καρδιά μου.

Για δευτερόλεπτα είμαστε εκεί κοντα η μια με την άλλη, και απλά… ένα φιλί. Ένα φιλί που κράτησε και κρατάει ακόμα και τώρα στο μυαλό μου. Τα σώματά μας ενώνονται σαν να έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα, σαν να περίμεναν αυτήν την στιγμή. Τώρα νιώθω και τον δικό σου χτυπο της καρδιάς. Δεν αφήνεις περιθώριο στο μυαλό μου να σκέφτεται όταν αύριο το σώμα μου, το στόμα μου, τα δάχτυλα μου, εγώ… Θα σε αποχωριστούμε.

Σου λύνω τα απαλά μαλλιά σου και χάνομαι στη μυρωδιά τους. Ήρθε η ώρα να κοιμηθείς. Σε σκέπασα και ήρθε η ώρα να σκεφτώ ότι θα σε αποχωριστω. Όχι ότι θα πας σε άλλη αγκαλιά, απλά ότι θα σε αποχωριστω. Περπατάμε μέχρι εκεί που πρέπει να σε χαιρετήσω.. φεύγεις και εγώ απλά έχω ανάγκη να δακρύσω και να περπατήσω χωρίς να ξέρω πού ακριβώς είναι ο προορισμός μου.

Τώρα μπορώ να νιώσω μόνη και να φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα σου για συντροφιά. Κλείνω τα μάτια μου και νιώθω λίγο από το άγγιγμα σου. Αυτό έμεινε από εσένα τώρα; Μάλλον αυτό. Κάποια στιγμή ίσως να είναι το σώμα σου εδώ ξανά.. θα σε περιμένω. Τώρα κάθομαι και παρατηρώ τις σκιές που δημιουργούνται στους τοίχους από τα φώτα των αυτοκινήτων που περνάνε από το σπίτι και συνεχίζω να σε σκέφτομαι. Σε κάθε τσιγάρο που στρίβω λέω ότι όταν καεί όλο θα σταματήσω να σε έχω στο μυαλό μου.

Το τασάκι γέμισε και εσυ ακόμα εκεί. Εκεί να τριγυρνάς στο μυαλό μου χωρίς να υπολογίζεις ποσο κακο μου κανεις που βρίσκεσαι εκεί. Σε αυτό το μήνυμα που έγραφες “να προσεχεις” ποια περίμενες να είναι η απάντηση; Περίμενες κάποια απάντηση; Ήθελα να γράψω ποσο μου λείπεις και ποσο με φοβίζει που καταλαβαίνεις τι νιώθω. Όμως έγραψα απλά ένα «και εσυ να προσεχεις”. Ισως αυτό πρέπει απλά να λέμε. Καληνυχτα, πολύτιμή μου. Να προσεχεις λοιπόν.


Βάλια

Photography credits: Marina Lazari


©Topic-U, Topicap 6/5/19

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: