Άλλη μια πρώτη φορά.


«Προσπαθώ να γράψω δυο αράδες.
Αλλά διαρκώς σβήνω και γράφω, μην μπορώντας ο νους, να βάλει σε τάξη αυτά που νιώθει η καρδιά.

Θα τα πω λοιπόν όπως τα νιώθω. Άτακτα….»

Πρώτη φορά,όπως το πρώτο κλάμα όταν ήμασταν νήπια.
Πρώτη φορά, όπως η πρώτη ζωγραφιά που έφτιαξες και έκρυβε μέσα όλα τα μυστικά σου.
Πρώτη φορά, όπως εκείνο το πρώτο σου φιλί και το πρώτο σου ερωτικό χάδι.
Πρώτη φορά, όπως ο πρώτος σπαραγμός για μια απώλεια.
Πρώτη φορά, όπως η πρώτη φορά που κάναμε έρωτα με… τον έρωτα μας.Κάπως έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει και η δικιά μου αλληλεπίδραση μαζί σου. Για πρώτη φορά…

Με το ίδιο πρωτόγνωρο συναίσθημα και την ανάγκη για δημιουργία. Με ένα πειραματικό τρόπο, δίχως να χρίζομαι αυτόματα  με τον οποιονδήποτε τρόπο ως αρθρογράφος, κειμενογράφος ή οτιδήποτε ανάλογο.. Παρά μόνο έχοντας πλήρη συναίσθηση και συνείδηση του λόγου μου…των λέξεων μου… Είναι άλλωστε και αυτές  για τις οποίες αναλαμβάνω πλήρως τις συνέπειες.

Σήμερα λοιπόν ένεκα της παρθενικής αυτής εμφάνισης, αποφάσισα να μην μιλήσω για κάτι συγκεκριμένο, θέλοντας να κάνω μια πρώτη γνωριμία. Προσπαθώντας ακόμα και εγώ ο ίδιος να ξεκινήσω μια προσωπική αναζήτηση. Άμορφη, απροσδιόριστη, ένας βραχνάς που δένει το στομάχι κόμπο,  ψάχνοντας κάποιο νόημα.

Όντας παιδίληκας, θα προσπαθήσω να μην με καταδυναστεύσει, αντιθέτως να με περιπλανήσει και να με ταξιδέψει, με την ίδια περιέργεια όπως κάποτε, όπως δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Άλλωστε, η αναζήτηση του αγνώστου, όπως είπε και ο Αϊνστάιν, είναι η συγκλονιστικότερη εμπειρία για τον άνθρωπο. Από αυτήν προέρχεται η αληθινή τέχνη και η αληθινή επιστήμη. Ποίος ξέρει, κάτι μπορεί να βρω!

Ακόμα ,μπορεί να μην ξέρω ούτε προς τα που πάω, μπορεί και να μην μάθω, παρ’όλα αυτά έχω ακόμα αυτή την ίδια ανάγκη. Προσωπικά, πορεύομαι εκεί που νιώθω την καρδιά μου να λυσσάει και να πάει να σπάσει… πάντα. Το ίδιο και τώρα. Και όπου με βγάλει.

Όπως άλλωστε μου είπε κάποιος, αν είναι να κάνεις κάτι, οφείλεις να περπατήσεις όλη τη διαδρομή, να το πας ως το τέρμα, ειδάλλως ποτέ δεν θα μάθεις τι έψαχνες.

~Γιάννης~

Bootstroke- Τι είναι αυτό

(photo by: jenni_elric)

©Topicap 15/1/18

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: